Review Motorola Moto 360: Wear it or not? (VIDEO)

de Radu Eftimie | 11 noiembrie 2014
In loc de concluzie

Motorola Moto 360 este cel mai reusit smartwatch, ca design, de pe piata? Gusturile nu se discuta! Este cel mai capabil din punct de vedere hardware? Nu. Mai toate se device-urile de acest gen se bazeaza pe aceleasi specificatii, ba chiar unele au integrata functie de telefonie printr-un slot de sim dedicat. Satisface prin autonomie? Nu. Este doar unul dintre smartwatch-urile disponibile pe piata si pe care eu, unul, le consider experimentale si scumpe, care nu au decat scopul de impulsiona dezvoltarea sistemului de operare Android Wear de la Google.

Motorola Moto 360 este un gadget la care primeaza designul, insa lasa de dorit inca la multe capitole privind functionalitatea sau, mai bine spus, utilitatea lui. Arata bine la mana unui barbat, arata ciudat, probabil (de mare) la mana unei doamne. Este de recomandat celor care sunt cu adevarat geeks? Probabil ca da.

Pretul Motorola 360 este de 1499 lei pe QuickMobile si pe alte site-uri. NU este un pret umflat de retailerii nostri, este cel real, la care s-au adaugat taxele si "partea leului" pentru ca cei care il comercializeaza sa nu iasa in pierdere.

Personal nu cred in actuala generatie de wearables de la niciun producator de pe planeta, asa cum nu credeam nici acum trei ani in tehnologia smart TV. Asa ca, daca il cumparati sau nu, depinde doar de dorinta voastra de a avea la mana cel mai traznet gadget la ora actuala. Ca vor urma actualizari software si imbunatatiri ale functionalitatilor device-ului, este clar. Nimeni nu investeste intr-un development de acest calibru daca nu crede ca ii va aduce profit candva, respectiv ca va fi dorit de utilizatori. Doar ca mi se pare ca mai trebuie sa asteptam un pic pana la maturizarea tehnologiei smartwatch (cu tot cu Google Wear sau TizenOS) pentru a da, rational, nu emotional, banii pe un astfel de gadget.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: moto 360 review test motorola moto 360 pret motorola moto 360 demo moto 360
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google