Review Motorola Moto 360: Wear it or not? (VIDEO)

de Radu Eftimie | 11 noiembrie 2014
Autonomie

La capitolul autonomie pentru Moto 360 chiar nu am reusit sa stabilesc clar un interval pentru timpul de functionare oferit de gadget. Daca il folosesti intens si faci greseala sa setezi "Ambient lite ON" pentru display-ul wearable-ului atunci, in patru sau cinci ore, bateria se duce, din simplul motiv ca display-ul ramane activ (e ceva logic, s-ar intampla si la smartphones, daca ecranul ar rula permanent). Surpriza mai putin placuta vine cand iti dai seama ca si daca vrei sa protejezi resursele gadgetului ajungi cu greu la zece ore.

Acest aspect devine si mai dramatic in conditiile in care incarcarea se face exclusiv wireless, prin intermediul standului special (care se conecteaza la randul lui prin micro USB la o sursa - poate fi si un PC, normal).

Totusi, va intreb: cand ati plecat de acasa cu ceasul vostru cel de toate zilele si ati dat fuga la ceasornicar, seara, sa ii inlocuiti bateria? Nu, nu fac o comparatie cu ceasurile clasice, era doar doar o gluma, dar faptul ca un asa-numit "feature", precum incarcarea wireless, se transforma in impediment cand trebuie sa iei dupa tine stand-ul de incarcare, care si-ar gasi, de fapt, locul pe noptiera de acasa. Cu alte cuvinte, incarcarea wireless este un feature cu adaptorul special ...daca stai acasa.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: moto 360 review test motorola moto 360 pret motorola moto 360 demo moto 360
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google