Review Motorola Moto 360: Wear it or not? (VIDEO)

de Radu Eftimie | 11 noiembrie 2014
Design

Inca de la prezentarea oficiala a Moto 360, mass-media internationala a punctat pozitiv design-ul rotund al ceasului inteligent de la Motorola, implicit cadranul rotund de dimensiuni relativ mari pentru un astfel de device. Si asta facem si noi, pentru ca design-ul este unul reusit, respectand standardele (oarecum) ale ceasurilor de mana traditionale.

Insa, ce sare in ochi din prima atunci cand scoti din cutie Moto 360 este grosimea gadgetului, una generoasa in raport cu celelalte produse similare de pe piata.

Dar, la capitolul "plusuri" as trece ecranul protejat cu Gorilla Glass 3 si care, incadrat de bezelul mat, metalic, confera un aspect foarte rafinat smartwatch-ului.

Remontorul, care este de fapt un buton rotund si el, incadrat de un bezel auriu (de bun gust, pe scurt), este plasat in mod obisnuit, asa cum vedeti la orice ceas.

Ceea ce recomand oricui spera ca va gasi in cutia Motorola vreo piesa de arta sa isi ia gandul. Motorola Moto 360 este un gadget despre care ma abtin sa fac comentarii prea multe pe parte de design. Cred ca tine de gust, mie unul imi place mai mult Samsung Gear S. Dincolo de aceasta precizare, design-ul general este unul placut, in niciun caz nu avem de-a face cu un gadget de doi lei (nici la propriu, nici la figurat).

Diametral opus "remontorului" gasim microfonul gadgetului care ajuta sistemul de operare Android Wear sa preia comenzile vocale ale userului, iar activarea se face prin ridicarea mainii ca si cum priviti un ceas traditional si apoi prin rostirea "OK Google".

Ridicarea mainii in pozitia clasica de privire a ceasului scoate ecanul din stand-by.

Pe spatele ceasului se gasesc senzorii pedometru si cel pentru ritm cardiac.

Cureaua este din piele (neagra in cazul modelului testat de noi) si este fabricata de Horween Leather Company, unul dintre producatorii renumiti in SUA.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: moto 360 review test motorola moto 360 pret motorola moto 360 demo moto 360
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google