Review Lenovo Yoga Tablet 2 Pro: tableta cu proiector si display de 13,3 inch

de Redactia Hit | 25 februarie 2015
Autonomie:

Cele 15 ore promovate de Lenovo ca autonomie de lucru pot fi obtinute, insa doar in conditii care nu implica luminozitate prea mare a ecranului sau utilizarea proiectorului. Am realizat doua teste de autonomie separate. In primul am folosit tableta in mod combinat si am obtinut 10 ore si 15 minute (nu este deloc rau pentru un display de 13,3 inch cu rezolutie QHD). Testul a inclus folosirea timp de peste 120 de minute a proiectorului (WiFi - Youtube), rularea si descarcarea benchmark-urilor, update-uri de aplicatii, vizualizarea pe display timp de 45  de minute a unor clipuri Full HD pe YouTube, gaming - 30 minute, navigare internet 30 de minute + activitati obisnuite - email, retele sociale etc.. Luminozitatea ecranului a fost setata la 50% pentru utilizarea normala cu functie de tableta si la 100% pentru utilizarea proiectorului.

Al doilea test a implicat proiectie fara pauza a unor filme si clipuri de pe Youtube, cu display-ul oprit, luminozitatea lampii la 100% si sunet la 50% - iar in acest mod am obtinut aproape 5 ore de utilizare - din nou, nu este deloc un rezultat slab:

Pachet comercial:

Cutia in care vine Lenovo Yoga Tablet 2 Pro mai contine incarcatorul, cablul de date, o pereche de casti premium, ghiduri de utilizare si o carpa de culoare neagra pentru curatarea ecranului.

Pret si concluzii:

Pretul Lenovo Yoga Tablet 2 Pro este de aproximativ 2.600 lei pe piata locala, un pret similar la care sunt disponibile varfuri de gama ale altor producatori, insa cu display-uri mai mici si, evident, fara functie de proiector.

Avand ca atuuri display-ul imens, de calitate foarte buna, functia de proiector, autonomia rezonabila, design-ul si finisajele de calitate, putem spune ca Lenovo Yoga Tablet 2 Pro iese din "multime" si reprezinta o optiune foarte buna de achizitie pentru utilizatorii care pun accent pe caracteristicile enumerate mai sus.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo yoga tablet 2 pro review hit lenovo proiector lenovo yoga tablet 2 pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google