Review Lenovo Yoga Tablet 2 Pro: tableta cu proiector si display de 13,3 inch

de Redactia Hit | 25 februarie 2015
Proiector

Proiectorul care si-a facut loc in design-ul Lenovo Yoga Tablet 2 Pro este poate cea mai inspirata idee pe care o puteau avea inginerii companiei.

Din start spunem ca nu trebuie sa aveti pretentia ca lampa care doteaza proiectorul de la Lenovo Yoga Tablet 2 Pro sa se ridice la inaltimea celor regasite pe proiectoarele de sine statatoare.

Calitatea proiectorului este buna in conditii de lumina slaba, dar cu cat imaginile proiectate sunt mai inchise, cu atat exista mai multe probleme.

(sala cu lumina naturala - in aceste conditii proiectorul ofera imagini estompate)

Conditiile ideale pentru realizarea unei proiectii de calitate cu ajutorul Yoga Tablet 2 Pro sunt atinse in momentul in care folositi functia intr-o incapere intunecoasa si nu depasiti o disgonala a proiectiei de un metru (tableta poate proiecta, totusi, imagini de pana la  50 de inch - 127 cm). Rezolutia oferita de proiector este de 854x480p.

Un lucru excelent este ca proiectorul implementat de catre Lenovo pe Yoga Tablet 2 Pro este dotat cu Keystone, ceea ce face ca aproape oricum pozitionati device-ul sa puteti obtine un dreptunghi perfect.

Utilizatorii au la dispozitie si alte setari pentru proiector, cum ar fi luminozitatea sau inchiderea display-ului in momentul proiectiei, pentru economisirea bateriei. Exista chiar si un Ghid de utilzare pe care va recomandam sa il parcugeti inainte de folosirea acestei functii.

Proiectorul cu care vine Yoga Tablet 2 Pro este unul multifunctional, cel putin asa il prezinta producatorul, insa noi l-am recomanda in special prezentarilor, respectiv utilizarii orientate catre productivitate.

In concluzie, ne-a placut ideea si suntem convinsi ca daca Lenovo decide sa continue seria, urmatoarea generatie de tablete cu proiector a producatorului va fi si mai buna.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo yoga tablet 2 pro review hit lenovo proiector lenovo yoga tablet 2 pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google