Review Lenovo Yoga Tablet 2 Pro: tableta cu proiector si display de 13,3 inch

de Redactia Hit | 25 februarie 2015
Design si constructie:

(Lenovo Yoga Tablet 2 Pro langa un terminal mobil de 5 inch)

Pentru cine cunoaste seria de tablete Yoga de la Lenovo, surprizele nu sunt foarte mari pe parte de design, desi un aspect iese clar in evidenta - dimensiunile tabletei sunt mai mult decat generoase, avand in vedere display-ul cu diagonala de 13,3 inch. In rest, avem aceeasi forma inedita cu baza cilindrica unde gasim si stativul integrat care se pliaza in functie de modul in care dorim sa utilizam tableta. Design-ul este, deci, unul foartre reusit, care ne-a placut inca de la prima generatie a tabletelor Yoga.

De precizat este faptul ca dimensiunile mari au permit inginerilor Lenovo sa implementeze in baza cilindrica si proiectorul, de altfel, poate elementul care face atat de speciala tableta.

In ciuda dimensiunilor mari ale device-ului, acesta este bine construit si da impresia de robustete.

Standul rabatabil al tabletei ofera patru moduri de lucru cu device-ul, ilustrate in imaginea urmatoare

Standul sare din locasul sau prin apasarea butonului dedicat dupa cum vedeti in imaginile de mai jos:

Pe partea frontala a tabletei, dominata de display-ul luminos de 13,3 inch, mai gasim, la baza, doua grile, pozitionate in extremitati, sub care se afla difuzoarele principale.

Unicul element in plus vizibil pe rama device-ului, este camera de 1,6MP.

Pe una dintre laturile tabletei gasim butonul circular de Power/StandBy, care este iluminat in momentul in care tableta se afla in modul de incarcare, iar pe margine gasim jack-ul audio standard de 3,5mm, mufa micro USB si butoanele fizice de volum.

Pe cealalta latura a tabletei avem, diametral opus butonului de power, lentila proiectorului, iar pe rama mai subtire butonul fizic de activare pentru proiector.

Pe partea din spate a tabletei gasim standul pe care vi l-am prezentat mai devreme, dar si grila ce acopera subwoofer-ul JBL si camera foto.

Sub standul rabatabil gasim si un capac ce adaposteste slotul pentru carduri micro SD.

De asemenea, pe spate, chiar sub proiector, gasim un buton care culiseaza pentru realizarea sharf-ului imaginii proiectate.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo yoga tablet 2 pro review hit lenovo proiector lenovo yoga tablet 2 pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google