Review LG G Pro Lite Dual

de Radu Eftimie | 19 martie 2014
Autonomie

Dupa aproape 24 de ore de functionare cu luminozitatea ecranului la jumatate, datele pornite pe unul dintre SIM-uri si actualizarile setate pe automat, mai mult de o ora de convorbire, instalarea a pana la 30 de aplicatii, rularea testelor benchmark, navigare pe internet, realizare de fotografii, peste doua ore de redare audio, WiFi ocazional, cu alte cuvinte o utilizare peste medie, indicatorul de baterie al LG G Pro Lite Dual arata 50%.

Rezultatul este excelent datorita bateriei folosite de LG. Acumulatorul este de 3140 mAh si se descurca minunat.

Evident, acelasi acumulator este ajutat sa ofere o astfel de autonomie si de ecranul cu rezolutie mica si de procesorul mai putin performant, dar destul de atent cu consumul de energie. De altfel, ce a "mancat" cel mai mult bateria pe durata utilizarii in cadrul testului nostru a fost reteaua celulara, cu 40% consum. Chiar si asa, la o utilizare cu adevarat intensiva, LG G Pro Lite Dual trece lejer de o zi si jumatate de functionare.

Avertismentul de baterie descarcata (15%) a fost primit dupa aproape 40 de ore de functionare in conditiile amintite mai sus.

Plusuri

 • Autonomie mare pentru un phablet de 5,5 inch
 • Design atragator, constructie ingrijita
 • Stylus-ul functioneaza foarte bine chiar daca este unul simplu
 • Sunet puternic in difuzoarele stereo, sunet de calitate pe casti
 • Tasta virtuala dedicata pentru comutare si setari dual SIM

Minusuri

 • Rularea clipurilor se face in limita rezolutiei ecranului, iar uneori se vad pixelate pe playerul preinstalat.
 • Camera foto este discutabila, se putea mai bine
 • Tastele virtuale nu sunt iluminate, iar pe intuneric trebuie sa ghicesti pe ce apesi.
 • Telefonul nu este dotat cu senzor pentru reglarea automata a luminozitatii
 • Castile din pachetul comercial sunt slabe calitativ
 • Ar fi fost de preferat ca LG sa puna in pachetul comercial un stylus de rezerva, mai ales ca vorbim despre unul care nu poate fi decat extrem de ieftin.

Concluzie:

LG G Pro Lite Dual este dedicat acelor utilizatori care vor un device portabil cu ecran mare, functie dual SIM si autonomie mare, dar care nu sunt dispusi sa plateasca foarte mult pentru aceste facilitati. Nu este un smartphone pe care sa il cumparati pentru hardware-ul cu care este dotat. Prin urmare, nu este un device pe care l-am putea recomanda pentru gaming si nici pentru vizionare de filme pentru ca ofera o experienta mediocra la aceste capitole. In schimb, se descurca mai mult decat onorabil cu aplicatiile de zi cu zi, de la cele de socializare si pana la navigare pe internet si cu fisierele audio, calitatea auditiei fiind foarte buna. Sa nu uitam de stylus care este util in multe situatii. In concluzie, daca vreti un phablet de 5,5 inch cu design extrem de reusit, functie dual SIM si o baterie foarte bine calibrata pentru sarcinile zilnice, atunci LG G Pro Lite Dual poate fi cea mai buna alegere raportata, desigur, la pretul care porneste de la 999 lei.

Consultati pe Shop.Hit.ro oferta de smartphones LG


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Review LG G Pro Lite Dual test lg g pro lite dual test lg D686
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google