Review LG G Pro Lite Dual

de Radu Eftimie | 19 martie 2014
Stylus / LG QuickMemo / QuickRemote

Stylus-ul cu care vine in dotare LG G Pro Lite este unul dintre elementele de atractie ale device-ului pe langa ecranul mare, functia dual SIM si, veti vedea in cele ce urmeaza, autonomia.

Dupa modelul "original" LG G Pro, Lite Dual are stylus-ul incorporat in device.

Ne-a surprins in mod placut functionarea foarte buna a stylus-ului, chiar daca vorbim despre un accesoriu banal si care nu are calitatile unui S Pen de Samsung. Practic, Stylus-ul usureaza atat tastarea mesajelor text, cat si folosirea aplicatiei LG QuickMemo, de inspiratie LG G Pro. Si, pentru ca am ajuns aici, aplicatia este foarte utila pentru cei care doresc sa noteze in mod rapid ceva pe telefon scriind de mana.

QuickMemo poate fi adusa pe ecran prin apasarea butonului presetat aflat pe partea stanga a phablet-ului. Se pot luat notite direct peste ecranul device-ului cat si intr-o fila noua pentru notite.

Butonul poate fi configurat pentru activarea oricarei alte aplicatii.

LG a dotat phabletul G Pro Lite Dual si cu port Infrarosu, plus aplicatia Quick Remote, care transforma terminalul mobil in telecomanda pentru TV-uri, DVD-uri si aparate Blu-Ray. Functioneaza insa chiar si pentru televizoarele de generatie mai veche (CRT).

Setarea aplicatiei se face din cativa pasi scurti, iar aplicatia functioneaza excelent si poate accesa toate functiile gasite pe o telecomanda clasica de televizor. In aplicatie veti gasi lista cu brandurile de aparate compatibile.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Review LG G Pro Lite Dual test lg g pro lite dual test lg D686
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google