Review LG G Pro Lite Dual

de Radu Eftimie | 19 martie 2014
Camera foto si Multimedia

Spuneam la inceput ca LG a facut cateva compromisuri pentru a putea oferi o versiune dual SIM relativ ieftina a varfului de gama G Pro. Am ajuns astfel la capitolul camera foto/video. Phabletul Lite Dual are o camera foto de 8MP cu AutoFocus si blit, ce este capabila sa filmeze HD (720p). Fotografiile realizate la rezolutia maxima oferita (3264 x 2448 pixeli) sunt de buna calitate insa se putea si mai bine. Nivelul zgomotului de imagine este suparator in momentul in care maresti fotografiile, chiar daca ele au fost facute outdoor, intr-o zi cu Soare puternic. In orice caz, LG a incercat sa compense cumva calitatea discutabila a senzorului prin oferirea unei aplicatii de camera foto bogata in setari si moduri de fotografie. Dupa acomodarea cu setarile (inclusiv stabilirea ISO) veti reusi sa faceti fotografii destul de bune.

Sample:

Pe parte de filmare, lucrurile stau ceva mai bine, dar se simte lipsa unui stabilizator de imagine. Filmarea este in general de buna calitate la rezolutie 720p@30fps.

Oricum am pune problema, camera de pe LG G Pro Lite Dual este mai slaba decat alte camere de 8MP regasite pe diferite smartphone-uri. Cum ziceam, reducerea costului implica anumite sacrificii.

Redare video - LG G Pro Lite nu se descurca foarte bine pe parte de redare video cu playerul incorporat. Clipurile, indiferent de rezolutie, sunt redate la rezolutia ecranului, iar accelerarea lipseste.

O experienta mult mai buna pentru redarea de filme veti dobandi pe LG G Pro Lite Dual dupa instalarea unui player third party. MX Player este o solutie in acest sens, prin intermediul decodarii software/hardware care isi face foarte bine treaba.

In ceea ce priveste clipurile full HD de pe YouTube, de asemenea, nu va puteti bucura de experienta completa. Clipurile la rezolutie 1080p ruleaza, insa fluenta redarii si calitatea sunt suprimate de rezolutia ecranului si, evident, de posibilitatile hardware reduse ale device-ului.

Calitate audio - phabletul celor de la LG ofera un sunet foarte bun si puternic prin cele doua difuzoare de la baza aparatului. Pe casti, sunetul este foarte bun cu singura conditie sa folositi o alta pereche de casti decat cea din pachetul comercial, handsfree-ul cu care vine telefonul fiind unul de buget. Playerul muzical al Lg G Pro Lite Dual ofera un EQ cu diverse presetari si chiar un posibilitatea de personalizare a benzilor de frecventa.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Review LG G Pro Lite Dual test lg g pro lite dual test lg D686
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google