Review LG G Pro Lite Dual

de Radu Eftimie | 19 martie 2014
Design

LG G Pro Lite Dual a fost lansat pe piata la sfasitul anului trecut, iar in acest an si-a facut intrarea si in magazinele din Romania. LG G Pro Lite Dual are un design foarte asemanator cu cel al phablet-ului G Pro, dimensiunea ecranului fiind identica: 5,5 inch.

Estetic vorbind phablet-ul impresioneaza din start.

Aparatul este foarte bine finisat, iar materiale folosite de companie par de buna calitate, chiar daca vorbim despre plastic din cap pana in picioare. Aspectul telefonului este, practic, unul care tinde spre premium, desi ca specificatii veti vedea ca nu avem de-a face cu un terminal smart de acest fel. Dimensiunile aparatului sunt de 150.2 x 76.9mm, iar profilul este de 9,48mm. Greutatea LG G Pro Lite Dual D 686 este de 161 grame.

Ecranul de 5,5 inci acopera toata partea frontala a phablet-ului, marginile laterale fiind foarte mici. Ecranul este incadrat de un bezel cromat (in realitate este plastic, dar sa nu uitam de practica Samsung aplicata pe varfurile sale de gama). Partea superioara a ecranului gazduieste sigla LG, centrata sub casca pentru apeluri, senzorul de proximitate si camera secundara de 1,3 MP pentru video-apeluri si convorbiri de tip Skype.

La baza ecranului gasim butoanele virtuale dedicate sistemului de operare Android: Back, Home/Task Manager, Meniu si tasta dedicata pentru comutarea intre cele doua SIM-uri.

Profilul LG G Pro Lite Dual este si el foarte placut din punct de vedere al design-ului, o rama care imita cromul completand look-ul elegant al intregului device.

Latura superioara a phablet-ului ofera jack-ul audio pentru casti de 3.5 mm, un port IR, un microfon secundar pentru eliminarea zgomotului de fond si un stylus cu locas dedicat si incadrat in corpul aparatului.

Baza gazduieste difuzoarele stereo plasate in extremitati, mufa micro USB si microfonul principal.

Pe latura stanga a LG G Pro Lite Dual gasim butoanele de volum si un buton dedicat Quick Note, aplicatie care serveste luarii de notite cu sau fara stylus-ul din dotare.

Pe latura dreapta este pozitionat butonul Power/Wake up.

Spatele LG G Pro Lite Dual gazduieste in partea superioara camera foto de 8MP cu AF si un blit LED.

LG G Pro Lite Dual vine in doua versiuni de finisaj: alb si negru.

Cutie si accesorii

In cutia in care vine LG G Pro Lite Dual mai gasim incarcatorul, un cablu de date, o pereche de casti si un ghid de utilizare. Toate accesoriile sunt de culoare alba pentru modelul alb, testat de noi.

 


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Review LG G Pro Lite Dual test lg g pro lite dual test lg D686
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google