Review HUAWEI ASCEND MATE 7

de Redactia Hit | 3 aprilie 2015
Concluzii si pret

Huawei Ascend Mate 7 este un dispozitiv care te sperie atunci cand auzi de ecranul de 6 inch, dar dimensiunile generale ofera o ergonomie similara unui Galaxy Note 4, de exemplu, iar asta pentru ca Huawei a reusit sa "impacheteze" hardware-ul intr-o carcasa ale carei dimensiuni sunt mai mici decat te-ai astepta. Desigur, dimensiunile phablet-ului nu il recomanda tuturor utilizatorilor, insa cei care opteaza pentru un astfel de device nu vor fi dezamagiti. Telefonul este mult mai comod decat poti intui din fotografii. De asemenea, hardware-ul implementat de Huawei in Ascend Mate 7 este unul ce ofera performanta pe toata linia. Design-ul este premium, iar bateria de 4.100 mAh face fata cu brio solicitarilor astfel incat cu greu veti reusi sa o consumati in mai putin de o zi si jumatate, chiar si la o utilizare intensiva.

Si, sa nu uitam, senzorul de amprente functioneaza impecabil. Singurul lucru ce poate fi reprosat Huawei este ca nu a dotat Ascend Mate 7 cu un stylus, pretabil pentru dimensiunile generoase ale ecranului si pentru aplicatiile dedicate care abunda in Google Play.

Huawei Ascend Mate 7, versiunea de 16GB stocare cu carcasa pe negru, este disponibil la CEL.ro, in cadrul unei oferte promotionale, la pretul de 1949 lei.

Pretul de raft pentru Ascend Mate 7 este de 2049 lei, iar versiunile cu 32GB spatiu de stocare pronesc de la pretul de 2.339 lei si ajung la 2489 lei pentru varianta dual SIM.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: huawei ascend mate 7 review pareri huawei ascend mate 7 pret huawei ascend mate 7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google