Review HUAWEI ASCEND MATE 7

de Redactia Hit | 3 aprilie 2015
Software - Android 4.4.2 cu ultimul update de la Huawei pentru EMUI 3.0

Da, vorbim despre Android 4.4.2, dar se impune precizarea ca optimizarile facute de Huawei si, in mod surprinzator, implementarea interfetei proprii, au dus la un rezultat la care, sincer, nu ne asteptam. Este vorba despre o rulare mai mult decat fluenta a sistemului de operare pe acest terminal. Nu exista laguri nici macar atunci cand sistemul de operare este abia pornit si te astepti la putine intarzieri din cauza incarcarii incomplete a aplicatiilor setate sa porneasca la boot.

Interfata EMUI 3.0:

Interfata EMUI, proprietara Huawei, arata bine (icon-urile din tema de baza seamana cu cele ale iOS) si este simplificata fata de ceea ce ofera Android 4.4. Nu avem un App Drawer, asa ca aplicatiile instalate din Google Play vor aparea pe unul dintre ecrane. Utilizatorul are totusi posibilitatea de a realiza foldere pentru gruparea pe categorii a aplicatiilor.

Pe langa tema de baza, pe phabletul Huawei mai sunt preinstalate si disponibile imediat alte cateva teme pe care le puteti vedea in imaginea de mai jos.

Ceea ce ne-a placut in mod special nu este look-ul interfetei, ci modul impecabil in care functioneaza, respectiv fluenta foarte mare cu care poti naviga intre ecrane (zero lag) si deschiderea rapida a meniurilor, deschiderea rapida a aplicatiilor, accesul rapid la task manager etc.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: huawei ascend mate 7 review pareri huawei ascend mate 7 pret huawei ascend mate 7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google