Review HUAWEI ASCEND MATE 7

de Redactia Hit | 3 aprilie 2015
Display si sunet

Ecranul de 6 inch IPS LCD ofera o rezolutie de 1920 x 1080p si peste 360 ppi si este protejat cu Gorilla Glass 3. Display-ul ofera o luminozitate foarte buna, culori naturale si vii si un nivel accentuat de negru in imaginile afisate, ceea ce sporeste impresia de claritate si stralucire. Pe scurt, ecranul nu dezamageste deloc.

Utilizatorul poate opta pentru schimbarea temperaturii de culoare, o functie software intalnita din ce in ce mai des pe majoritatea varfurilor de gama. Touchsreen-ul este capacitiv in 10 puncte si isi face treaba excelent, asa cum te astepti de la un smartphone de top.

Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune.

Huawei ASCEND Mate 7 dispune de un singur difuzor, plasat pe spatele carcasei in partea de jos. Sunetul redat este destul de puternic, dar ceea ce ne-a placut in mod special este claritatea foarte mare a acestuia. Sunetul oferit prin difuzor are o dinamica buna, insa nu exceleaza pe frecventele joase.

Telefonie:

Nu am intampinat niciun fel de probleme in apelurile efectuate cu Huawei Ascend Mate 7, din contra, putem spune ca auditia si semnalul sunt de calitate inalta, probabil comparabila celei oferita de smartphone-urile Blackberry si care pot fi considerate etalon.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: huawei ascend mate 7 review pareri huawei ascend mate 7 pret huawei ascend mate 7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google