Review HTC ONE M9 - premiu(m) pentru conservatori

de Radu Eftimie | 5 mai 2015
Autonomie buna

Am testat autonomia lui HTC ONE M9 utilizand device-ul si de zi (nu am efectuat un test dedicat pentru redare video, de exemplu, asa cum procedam de obicei). Insa am rulat 30 minute video Youtube cu luminozitate la maxim si sunet la maxim, ne-am jucat 30 minute Real Racing 3, am instalat vreo 40 de update-uri (un pachet total destul de serios de date),  am vorbit la telefon in jur de 30 minute, am facut cam 20 de minute de browsing, iar cu tot cu standby si "butonat" prin setari, trimis si primit email-uri etc. (date si WiFi activate permanent si luminozitate la jumatate) bateria a ajuns la 50% dupa aproape opt ore de utilizare medie spre intensa.

Utilizarea intensiva consuma bateria mai repede, insa capacitatea de 2840mAh asigura peste o zi de lucru fara probleme. Adica veti pleca dimineata spre serviciu cu telefonul incarcat si veti ajunge seara acasa cu cel putin 30% baterie ramasa neconsumata.

Iar daca sunteti in pana de baterie, puteti apela la functia Extreme Power saving Mode care reuseste sa mai adauge cateva ore de funtionare device-lui, pastrand, in principal, functiile de baza ale smartphone-ului, trecand ecranul in modul alb-negru si permitand operarea dintr-un singur ecran simplu si eficient dupa cum vedeti mai jos:


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc opne m9 review test htc one m9 pret htc one m9 review hit ro htc m9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google