Review HTC ONE M9 - premiu(m) pentru conservatori

de Radu Eftimie | 5 mai 2015
Hardware si benchmark

HTC a mizat pentru ONE M9 pe chipsetul Snapdragon 810, in ciuda problemelor care ar fi generate de supraincalzirea procesorului (problema invocata de concurenta). Se stie deja ca Samsung a ales pentru Galaxy S6 si S6 Edge propria solutie, Exynos din motivele precizate mai sus.

Si, da, device-ul se incalzeste in timpul rularii unor aplicatii ce solicita procesare mai multa - vezi cazul testelor benchmark sau jocurilor precum Real Racing 3. Nu este ceva ce deranjeaza decat intr-un singur caz - rularea testelor benchmark, unde am simtit, intr-adevar, ca unitatea de test se incalzeste mai mult decat ne asteptam. Dincolo de aceasta observatie, device-ul nu pune probleme.

Trecand acum la experienta oferita la modul real (inainte de a va oferi rezultatele in testele benchmark), smartphone-ul ruleaza impecabil, asa cum este si normal la o configuratie hardware atat de puternica si, evident, actualizata pentru 2015. Lollipop 5.0.2 ajuta, evident, si el, si nu am intampinat niciun fel de probleme in incarcarea si rularea aplicatiilor sau in multitasking.

Benchmark

Ca de obicei, am rulat testele Quadrant, AnTuTu, Vellamo si GeekBench 3 si aveti rezultatle in continuare:

Quadrant:

AnTuTu:

Vellamo:

GeekBench 3:


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc opne m9 review test htc one m9 pret htc one m9 review hit ro htc m9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google