Review HIT.ro: UTOK 351D

de Radu Eftimie | 28 mai 2014
Camera foto

Camera de 5MP fara autofocus este destul de slabuta. Nu veti reusi sa obtineti fotografii decente decat in conditii de luminozitate maxima. Iata mai jos un sample (clic pe imagine pentru dimensiune mare).

Software

Utok 351D ruleaza Android 4.2 Jelly Bean aproape nemodificat.

Zonga - Utok 351D este primul smartphone de pe piata locala care ofera o luna de acces gratuit (pentru o perioada determinata) la contentul serviciului de streaming audio Zonga. Utok mizeaza in promovarea smartphone-ului pe acest detaliu. Desigur, asa cum ne-a obisnuit deja compania si in cazul altor device-uri, pe smartphone-ul 351D mai gasin si SeeNow, Elefant, aplicatia getlokal si aplicatia care va permite accesul la garantia extinsa la 5 ani.

Concluzie: Utok 351D sta bine la capitolul autonomie si functionalitate dual SIM. Android 4.2 ruleaza fluid pe acest mic ecran de 3,5 inch, iar in meniuri si cu sarcinile de zi cu zi se descurca mai mult decat onorabil. Are o constructie reusita si ingrijita si desi nu straluceste la capitolul camera foto sau rulare de aplicatii solicitante, pentru doar 299 de lei poate fi alegerea ideala pentru cine cauta un smartphone de mici dimensiuni, cu functie dual SIM si sistem de operare Android.

In concluzie UTOK a reusit sa ofere intr-un pachet extrem de ieftin un telefon de la care nu poti avea pretentii mari, dar care te surprinde in mod placut.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 351d review utok 351d pareri test smartphone utok dual sim utok 351d opinii utok 351D pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google