Review HIT.ro: UTOK 351D

de Radu Eftimie | 28 mai 2014
Display

Display-ul nu este punctul forte al Utok 351D.

3,5 inch cu o rezolutie de 480x320 este ceea ce obtineti in pretul de 300 de lei. Unghiurile de vizualizare sunt extrem de restranse. Nu vorbim despre tehnologie IPS sau ceva similar, cu alte cuvinte, smartphone-ul va trebui tinut cam intr-o singura pozitie pentru o vizibilitate decenta. Pe de alta parte, privit dintr-un unghi optim, display-ul ofera culori relativ placute si o luminozitate rezonabila.

(mariti imaginea prin clic pentru a vedea calitatea ecranului)

Ecranul raspunde bine la atingere si ofera feedback prin vibratii.

Autonomie

Testul de autonomie a fost unul mai putin "stiintific". Am folosit telefonul cu ambele SIM-ul active, am verificat periodic conturile de email si am efectuat actualizari, plus testele benchmark si descarcari de pachete din Google Play, alternativ, pe 3G si pe Wifi. Adaugam 30 de minute de gaming (GT Racing 2) si cel putin 30 minute de apeluri, iar astfel am consumat bateria pana la 55% dupa o zi si aproape 6 ore. Rezultatul este excelent.

Cu alte cuvinte, la o utilizare intensiva, acumulatorul de 1200 mAh depaseste fara niciun fel de efort o zi de lucru, iar la o utilizare medie depaseste doua zile.

In standby (peste noapte), telefonul consuma in jur de 2% din acumulator. Nu uitati, vorbim despre doua SIM-uri active.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 351d review utok 351d pareri test smartphone utok dual sim utok 351d opinii utok 351D pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google