Review HIT.ro: UTOK 351D

de Radu Eftimie | 28 mai 2014
Functia Dual SIM

Meniul dedicat functiei dual SIM pune la dispozitia userului posibilitatea de a alege intre cartelele SIM active. Unul dintre sloturi ofera, desigur, conectivitate 3G pentru date, iar celalalt este limitat la voce.

Odata scos capacul veti vedea ca pe fiecare slot este scris suportul oferit.

Am utilizat SIM-uri Vodafone si Orange, iar telefonul le-a identificat si activat imediat. Utilizatorul poate stabili un SIM exclusiv de pe care sa poata face apeluri sau poate opta inainte de a initia apelul pentru unul dintre cele doua SIM-ul. Desi simpla in raport cu managmentul regasit pe alte terminale propuse de branduri consacrate (LG de exemplu), implementarea functiei dual SIM pe Utok 351D este reusita.

De asemenea, in setarile telefonului veti gasi si posibilitatea de a stabili o limita pentru consumul de date in reteaua operatorului, pentru evitarea unor costuri suplimentare.

Sunetul in apeluri este bun, destul de puternic si fara intreruperi in timpul apelurilor (cel putin in retelele utilizate de noi).

Stocare

Utok 351D dispune de 4GB interni (aproximativ 2,5GB liberi potrivit producatorului), insa utilizatorul are la dispozitie, in mod real, 1,27 GB, restul fiind ocupat de sistemul de operare si de cele cateva aplicatii preinstalate: Seenow, Elefant Reader, getlokal si, evident, Zonga.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 351d review utok 351d pareri test smartphone utok dual sim utok 351d opinii utok 351D pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google