Review HIT.ro: UTOK 351D

de Radu Eftimie | 28 mai 2014

Utok a lansat recent un nou smartphone entry-level, Utok 351D, urmasul modelului 350, unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android si functie dual SIM de pe piata. Utok ne-a pus la dispozitie pentru teste UTOK 351D, primul device care vine cu acces gratuit (pentru o luna de zile) la Zonga si care costa doar 299 lei. Ce poate oferi un telefon inteligent la nivelul de pret de 300 de lei? Haideti sa vedem impreuna daca merita sa cumparati un astfel de gadget.

(clic pe imagini pentru dimesiune mare)

Design-ul UTOK 351D este unul cat se poate de simplu, iar acest lucru nu este rau. Ecranul de 3,5 inch este incadrat de un bezel subtire, negru-lucios in cazul unitatii tesatate de noi, iar spatele smartphone-ului este din plastic mat cu striatii care confera o priza buna in mana utilizatorului. La baza ecranului veti gasi trei butoane virtuale: Menu, Home si Back.

Rama superioara a ecranului gazduieste camera web frontala, senzorii de proximitate si lumina, si grila de difuzor frontal.

In partea de sus, Utok 351D ofera jack-ul audio de 3,5 mm si butonul Power. Pe latura dreapta veti gasi butoanele de volum, destul de proeminente, iar pe cea stanga mufa microUSB, care serveste atat conectarii terminalului la PC, cat si incarcarii bateriei.

Pe spate gasim camera de 5 MP si sigla UTOK.

UTOK 351D vine insotit in pachetul comercial de incarcator de priza, cablu USB, casti handsfree si Ghid de utilizare.

Vedeti in pagina 2 specificatiile detaliate ale Utok 351D


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 351d review utok 351d pareri test smartphone utok dual sim utok 351d opinii utok 351D pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google