Review HIT.ro - E-Boda Revo R80 - o tableta buna pentru gaming la doar 600 de lei

de Radu Eftimie | 18 noiembrie 2013
Autonomie:

Testul de autonomie a fost realizat in urmatoarele conditii: am setat luminozitatea ecranului la maximum, am activat conexiunea Wifi pentru actualizarea automata a emailurilor, am dat volumul audio la maximum (pe casti) si am rulat in mod repeat un clip fullHD pana cand tableta ne-a notificat ca bateria s-a descarcat la 14% (setarea nativa Android pentru avertizare de baterie descarcata).

In aceste conditii de test, E-Boda Revo R80 a functionat trei ore si zece minute! Consideram ca rezultatul este mai mult decat multumitor (mai ales in categoria de pret amintita).

Concluzie:

E-Boda REVO R80 (REVO = revolution) este o tableta care se adreseaza celor ce sunt rezervati in ceea ce priveste cheltuirea unor sume mari pentru gadgeturi in general. La cei 600 de lei, insa, tableta ofera ceea ce promite producatorul - o experienta de gaming buna, posibilitatea de viziona in conditii decente filme pe un display rezonabil din punct de vedere calitativ, functie de ebook reader, browsing etc. De asemenea, E-Boda este una dintre putinele companii locale care  ofera suport pe parte de actualizari pentru produsele aduse sub brandul sau. Deja pe site-ul E-Boda gasiti o actualizare pentru REVO R80.

HIT.ro recomanda E-Boda Revo R80 pentru raportul calitate-pret oferit.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review e boda revo r80 eboda revo pret test revo r80 review hit ro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google