Review HIT.ro - E-Boda Revo R80 - o tableta buna pentru gaming la doar 600 de lei

de Radu Eftimie | 18 noiembrie 2013
Pachet si accesorii

Cutia in care vine tableta Revo R80 mai contine incarcatorul cu mufa microUSB, un cablu de date USB 2.0 to microUSB, un adaptor OTG, un manual de utilizare tiparit si certificatul de garantie al produsului.

Cumparati de la eMAG tablete PC E-Boda la preturi speciale

Design

E-Boda Revo R80 are un design foarte placut, asta si pentru ca producatorul s-a inspirat cat se poate de mult din look-ul iPad mini. Latura dreapta a tabletei gazduieste butoanele Power si standby si butoanele de volum, iar ceva mai jos veti gasi slotul pentru cardurile microSD.

Latura superioara a tabletei gazduieste jack-ul audio stereo, mufa micro USB (dedicata si incarcarii acumulatorului), iesirea HDMI, un orificiu pentru reset si microfonul device-ului.

Spatele tabletei ascunde camera de 2MP si grila difuzorului.

Carcasa tabletei este din aluminiu, asa ca se poate spune ca finisajul e cat se poate de placut.

Display-ul REVO R80 este incadrat de o rama care pastreaza design-ul frontal al iPad mini, cu o rama ingusta (lateralele verticale). Pe rama superioara ecranului avem o camera web VGA.

Materialele folosite sunt de buna calitate.

Dimensiunile E-Boda REVO 80 sunt de 200 x 135 x 10 si chiar daca aspectul ecranului este 4:3, device-ul poate fi sustinut cu usurinta cu o singura mana. Per total, este o tableta ce ofera ergonomie foarte buna.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Citeste despre: review e boda revo r80 eboda revo pret test revo r80 review hit ro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google