Review HIT.ro Avantree Saturn - adaptor Bluetooth receptor si transmitator (VIDEO)

de Redactie Hit.ro | 28 octombrie 2013
Tutorial de utilizare:

Modul Receptor

Pentru folosirea Avantee Saturn in modul receptor trebuie sa urmati cativa pasi simpli: in primul rand sa va asigurati ca gadgetul este incarcat. Apoi, inainte de porni sau coneta cablul la jack-ul device-ului puneti comutatorul in pozitie RX (Receptor).

Tineti apasat butonul multifunctional (Power) pana cand LED-ul indicator incepe sa clipeasca intermitent. Apoi conectati cablul: un capat la (unica) mufa a Avantree Saturn, celalalt, la sistemul audio.

Apoi porniti functia Bluetooth de pe smartphone si cautati Avantree Saturn in lista de device-uri si il selectati pentru conectare. Dupa confirmarea conectarii, puteti porni redarea muzicii pe smartphone, iar sistemul audio va prelua sunetul. Va puteti departa cu smartphone-ul de receptorul bluetooth Saturn la o distanta de maxim zece metri, insa pentru a elimina orice intarziere a sunetului sau a preluarii comezilor de catre gadget recomandam o distanta de maxim 8 metri.

Modul Transmitator - impreuna cu o pereche de casti bluetooth

Cea de-a doua functie utila a Avantree Saturn este transformarea oricarui device, de la sistem audio si pana la televizor sau mp3 player, in transmitator bluetooth. In acest mod, primul pas este selectarea modului TX (transmitator). Apoi conectati cablul audio disponibil in pachet la mufa iesire audio a televizorului (poate fi orice alt gadget cu iesire de casti!).

Apasati butonul mutifunctional timp de 7 secunde pana cand LED-ul indicator clipeste intermitent. Apoi luati setul de casti bluetooth si apasati si aici butonul multifunctional timp de 7 secunde.

In unele cazuri veti auzi o confirmare sonora a conectarii device-urilor, dar de cele mai multe ori, veti auzi direct in castile bluetooth content-ul audio livrat de televizor prin intermediul Avantree Saturn.

Avantree Saturn se incarca in aproximativ doua ore, prin conectarea device-ului prin intermediul cablului USB, la orice PC.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google