Review HIT: Utok 500 Q - smartphone full HD cu camera de 13 MP

de Radu Eftimie | 11 decembrie 2013
Performante

Utok 500 Q este destul de bine dotat pe parte hardware, iar acest lucru se vede mai ales in aplicatiile care solicita componentele, precum jocurile 3D, dar si daca aveti deschise mai multe aplicatii (multitasking).

Telefonul se comporta bine, nu ofera laguri in momentele in care este solicitat, insa, trebuie sa precizam ca am intamplinat mici "hopuri" grafice chiar cand ne "plimbam" prin meniul principal al telefonului. Acest lucru s-a intamplat insa doar in primele ore de functionare, ulterior, smartphone-ul aratandu-si adevarata "fata" in materie de fluiditate si sensibilitate a ecranului. Cel mai probabil, micile laguri au fost cauzate de actualizarile pe care aplicatiile preinstalate si le-au facut dupa pornirea telefonului. Cu alte cuvinte, parca a avut nevoie de un pic de "incalzire". Per total, modelul 500 Q se comporta foarte bine, desi ne-ar fi placut si mai mult ca Utok sa decida instalarea a 2GB RAM, insa probabil pretul ar fi sarit si mai mult.

Iata cateva rezultate in testele principale benchmark:

QUADRANT

ANTUTU

VELLAMO


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 500 q review utok 500 q teste pareri utok 500 q hit shop utok oferta utok 500 q pret redus utok 500k discount
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google