Review HIT: Utok 500 Q - smartphone full HD cu camera de 13 MP

de Radu Eftimie | 11 decembrie 2013
Design foarte reusit

Utok 500 Q dispune de un profil foarte subtire pentru dimensiunile ecranului de 5 inci - vorbim despre 8,86 mm grosime. Greutatea telefoanului este de 150 de grame. Smartphone-ul vine la pachet cu doua capace, alb si negru, pentru spatele device-ului, si cu folie de protectie aplicata deja pe display-ul full HD.

Partea frontala a telefonului este de culoare neagra. Per general, design-ul este placut, iar finisajul aparatului este bine realizat si pus in evidenta mai ales in versiunea cu carcasa alba.

Ne-a placut in mod special ergonomia oferita de telefon in momentului utilizarii cu o singura mana, cu alte cuvinte, in ciuda dimensiunilor mari ale ecranului, device-ul este confortabil.

Ceea ce nu ne-a placut este folia de protectie care se vede din start ca nu este de cea mai buna calitate si, din pacate, reuseste sa afecteze vizual aspectul general al terminalului. Oricum, este un detaliu de care puteti scapa foarte simplu: renuntati la folie si o inlocuiti cu una de calitate.

Butoanele fizice ale Utok 500 Q sunt foarte bine asezate pentru o utilizare cat mai comoda.

Pe latura dreapta gasim butoanele de volum.

Pe baza telefonului se afla mufa microUSB si microfonul.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 500 q review utok 500 q teste pareri utok 500 q hit shop utok oferta utok 500 q pret redus utok 500k discount
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google