Review Goclever Quantum 600: bine facut!

de Radu Eftimie | 27 octombrie 2014
Telefonie - probleme, dar ar putea fi doar la unitatea testata de noi

Am folosit doua SIM-uri simultan.

Pe parte de apeluri telefonul se comporta foarte bine atat timp cat folosim handsfree-ul din dotare sau o casca bluetooth.

Dar, in momentul in care l-am utilizat traditional, la ureche, in multe cazuri am intampinat probleme serioase de comunicatie, indiferent de reteaua din care am sunat sau din care am fost apelati, iar cel mai probabil problema se trage de la o defectiune a microfonului. Sunetul se aude intrerupt, exista un zgomot de fond pe care apelantul il aude constant si care este deranjant. Am dezactivat unul dintre SIM-URI pentru a vedea daca problema se trage la utilizarea celor doua cartele (Vodafone si Orange). Din pacate, calitatea nu s-a imbunatatit deloc. Am incercat si un reset la setarile din fabrica, degeaba...

Repetam, pe handsfree calitatea convorbirilor este foarte buna, asa ca vom pune aceasta problema pe seama unei defectiuni a microfonului si suntem convinsi ca este vorba despre un caz izolat.

De altfel, problema de comunciatie detectata de noi este in mod sigur un caz izolat. Nu am gasit pe niciun forum sau pe internet in general vreo referire la o functionare proasta a aparatului pe parte de telefonie. (nu puteam, insa, sa omitem un astfel de detaliu si evident ca producatorul are oricand loc pe HIT.ro pentru explicatiile pe care le-ar considera necesare).


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: reveiw goclever quantum 600 quantum 600 test pret goclever quantum 600 review phablet goclever
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google