Review Goclever Quantum 600: bine facut!

de Radu Eftimie | 27 octombrie 2014
Hardware

Specificatii complete:

Goclever a ales reteta Broadcom pentru hardware-ul Quantum 600. Nu este cea mai buna solutie, este una ieftina, care concureaza cu cele MediaTek la fel de ieftine. Totusi, procesorul quad-core Broadcom BCM 23550, la 1.2 GHz (Cortex A7) si GPU-ul Broadcom Video Core IV sunt capabile sa asigure o rulare decenta a sistemului de operare si a task-urilor simple. Multitasking? Da, cu mici probleme la activarea lui prin mentinerea tastei capacitive HOME, care nu aduce intotdeauna aplicatiile rulate pe display. Din cate am inteles, exista un update software (vreo 930 MB) care rezolva multe probleme si care a fost publicat de Goclever pe pagina de suport a produsului chiar in aceasta luna. Recomandam instalarea acestuia.

Ar mai fi de spus ca spatiul de memorie este redus, cei doar 4GB nu sunt suficienti (aveti la dispozitie vreo 2,5GB in mod real). Clar, mergeau 8GB in loc de doar 4GB. Desigur, exista un slot pentru carduri microSD pe care il gasiti sub capacul spate al smartphone-ului (suporta pana la 32GB).

Testul AnTuTu a oferit un rezultat de 12387 puncte:

Testul Quadrant a oferit 3280 puncte, destul de bine:

Testul Vellamo a oferit urmatoarele rezultate:

Avand in vedere ca RAM-ul este de doar 1GB va recomandam sa instalati Clean Master sau un alt program de optimizare a memoriei pentru a va bucura de o experienta de lucru fluenta pe acest phablet de la Goclever.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: reveiw goclever quantum 600 quantum 600 test pret goclever quantum 600 review phablet goclever
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google