Review HIT.ro: Goclever Insignia 5X

de Radu Eftimie | 5 mai 2014
Design

Goclever Insignia 5X are un design general reusit (daca vreti, seamana, cel putin atunci cand este privit frontal, cu un Asus Padfone din prima generatie).

Spatele (capacul ce poate fi inlocuit) este dintr-un material plastic cu textura cauciucata care asigura o priza buna in mana utilizatorului si pare a fi si destul de rezistent la zgarieturi.

Lateralele sunt lucioase, de culoare inchisa. Per total, Goclever Insignia 5x este un smartphone sobru si credem ca producatorul chiar a vrut sa propuna utilizatorilor un device ceva mai conservator si care sa iasa in evidenta prin alte calitati. Pe de alta parte, optional, cumparatorii pot alege cateva accesorii Goclever, precum capace de diferite culori sau huse dedicate intr-o gama cromatica variata.

Partea frontala a Insignia 5X este dominata desigur de ecranul de 5 inch FullHD. Chiar daca vorbim despre un smartphone cu un display atat de mare, constructia telefonului nu da impresia ca folosim un device de dimensiuni atat de generoase.

La baza ecranului avem trei taste capacitive, care pot oferi feedback prin vibratii. Rama de sus a ecranului adaposteste camera de 2MP, senzorul de ambianta, cel de proximitate, difuzorul pentru apeluri si un led pentru notificari.

Laterala stanga a Insignia 5X gazduieste butoanele de volum, in timp ce pe laterala dreapta nu gasim nimic.

Goclever a decis sa amplaseze butonul Power, mufa microUSB si jack-ul audio (standard, 3,5mm) in partea superioara a smartphone-ului.

Pe spate avem camera de 13MP, amplasata central, blitul LED in proximitatea camerei si, spre baza aparatului, grila difuzorului principal. Logo-ul GOCLEVER este amplasat central pe spatele smartphone-ului.

Dupa cum va spuneam mai sus, Goclever a reusit sa propuna un smartphone de dimensiuni absolut rezonabile, chiar daca display-ul este unul considerat mare, de 5 inch. Astfel, avem un smartphone cu o inaltime de 143 mm, o latime de 72 mm si o grosime de doar 9 mm, in conditiile in care folosim bateria standard.

Utilizarea acumulatorului de 4000 mAh, implicit a capacului spate dedicat, schimba radical aspectul device-ului. Renuntam astfel de profilul slim de 9 mm si ne "alegem" cu un telefon cu o grosime ceva cam mare, dar care ofera o autonomie dubla.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Goclever Insignia 5X specificatii goclever insignia 5x test Goclever Insignia 5X pret Goclever Insignia 5X
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google