Review HIT.ro: Goclever Insignia 5X

de Radu Eftimie | 5 mai 2014

Primele telefoane mobile care au venit la pachet cu cate doua baterii au fost cele de provenienta China, niste device-uri no-name ce impanzeau piata gri, in urma cu cativa ani. Erau clone de iPhone, in principal, sau de Nokia, de o calitate atat de indoielnica incat chiar aveai nevoie sa schimbi acumulatorul in mijlocul zilei pentru a te bucura de aproximativ 10 ore de stand by. Acele modele s-au evaporat in timp, dar unele companii mari au preluat cateva idei, insa intr-un mod inteligent. Avem in continuare un review pentru un smartphone disponibil sub 900 de lei, care ruleaza android 4.2, are ecran FulHD de 5 inci si, da, doua baterii, dar nu pentru o zi de utilizare, ci pentru nevoi extinse de autonomie. Vorbim astazi despre Goclever Insignia 5X, un smartphone dual SIM (3G / 2G) lansat pe piata la inceputul acestui an si care ofera specificatii hardware rezonabile, autonomie mare si un display excelent.

Unboxing

Goclever Insignia 5X este versiunea cu display Full HD a mai ieftinului Goclever Insignia (ce dispune doar de ecran HD). In cutie veti gasi, pe langa telefon si bateria standard de 2000 mAh, si un al doilea acumulator de 4000 de mAh cu capac spate dedicat.

In cutia Insignia 5x mai gasim incarcatorul, un cablu de date, o pereche de casti in ear de buna calitate si manualul de utilizare.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Goclever Insignia 5X specificatii goclever insignia 5x test Goclever Insignia 5X pret Goclever Insignia 5X
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google