Review Goclever Insignia 1010 Business

de Redactia Hit | 31 octombrie 2014
Autonomie, ca "asta doare pe toata lumea"

Am pornit testul (tableta la ora 10.00 luni - 27 octombrie - cu bateria incarcata suta la suta. Am scris texte (review-ul in sine, am facut browsing, documentare, am editat cateva fotogafii etc. Dupa 5 ore de utilizare cu si fara Wifi si luminozitate la 30% (Luminozitatea ecranului este foarte buna!), bateria indica 86%.

In schimb, daca "te apuca" joaca, vei descoperi ca bateria se consuma mult mai repede, dar acest aspect este unul cat se poate de normal. Noi am instalat (pachet de peste 5GB) si rulat ulterior in jur de jumatate de ora DeadSpace (Desktop version), un joc destul de solicitant pentru un astfel de device. Marti seara, 28 octombrie - cu alte teste efectuate, anterior, plus standby-ul aferent, bateria arata 21%!

Procesorul de generatie noua isi face simtita prezenta prin economia adusa consumului, insa gaming-ul pe un astfel de device il "seaca" ceva mai repede, si nu ne referim la titlurile de jocuri din Store-ul Microsoft (de tip Asphalt 8 Aiborne sau Dread etc.), ci la titlurile tipice PC-urilor. Putem estima ca, pe gaming PC Desktop, tableta Insignia poate functiona maxim 3-4 ore, ceea ce nu este deloc rau.

Pe parte de productivitate (task-uri simple - editare texte, vizualizre foto, editare Excel etc., cu luminozitatea mai mica de 50% si fara conexiune WiFi tableta ofera o autonomie foarte buna, de aproape 8 ore.

Din pacate, cam asa stau lucrurile cu Windows-ul pe device-urile mobile de acest tip - trebuie sa ai grija in ce conditii rulezi anumite aplicatii, sa modifici cateva setari pentru consum redus. Per general, ne declaram extrem de multumiti de bateria Insignia 1010 Business.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Goclever Insignia 1010 Business pareri tableta goclever windows pret Review Goclever Insignia 1010 Business
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google