Review Goclever Insignia 1010 Business

de Redactia Hit | 31 octombrie 2014
Design si conectivitate

Design-ul Goclever Insignia 1010 Business ne-a atras atentia din start, materialele folosite fiind de foarte buna calitate. Ca in multe alte cazuri de device-uri Goclever, tableta Insignia 1010 Business ofera o carcasa imbracata in plastic cauciucat care se simte excelent in mana, ofera o aderenta foarte buna si un aspect premium.

Partea frontala a tabletei: avem display-ul de 10,1 inch IPS cu rezolutie de 1280 x 800, ce ofera luminozitate si contrast foarte bune, pe rama de sus gasim camera web de 2MP si un led ce indica operarea camerei si pornirea tabletei, dupa caz, iar pe rama inferioara gasim logo-ul Windows, care nu are doar functie estetica, ci este si functional. Logo-ul lucreaza ca tasta capacitiva utila pentru comutarea intre modul Modern UI si Desktop sau, pur si simplu, pentru iesirea dintr-o aplicatie.

Pe latura dreapta a tabletei nu gasim nimic.

Latura stanga adaposteste toate solutiile de conectivitate: avem mufa de incarcare (proprietara - jack mic rotund, microfonul, mufa micro USB, slotul pentru carduri micro SD, portul HDMI, jack-ul audio standard de 3,5 mm.

De asemenea, pe latura stanga in partea superioara gasim si butonul fizic de Power/Stand-by pentru tableta.

Latura superioara gazduieste doar butoanele fizice de volum (in extremitatea stanga a ramei).

Pe spatele tabletei gasim, in partea superioara, camera foto de 2MP, iar in jutatatea stanga doua grile care ascund difuzoarele micului hibrid. Sunetul redat de cele doua mici difuzoare este puternic, am putea spune impresionant de bun, raportand si acest aspect, desigur, la pretul mic la device-ului.

Baza tabletei Insignia 1010 Business gazduieste un port magnetic cu 5 pini care conecteaza tableta la tastatura cu care vine la pachet.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Goclever Insignia 1010 Business pareri tableta goclever windows pret Review Goclever Insignia 1010 Business
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google