Review Evolio Smart TV Box, (aproape) un mini PC cu Android pe TV-ul din sufragerie

de Radu Eftimie | 5 februarie 2014
Experienta oferita utilizatorilor

Evolio recomanda Smart TV Box-ul pentru utilizare cu orice aplicatie Android. Din pacate, recomandarea "cu orice" este un pic exagerata. Cu telecomanda din dotare nu veti face mare lucru, veti naviga pas cu pas prin meniu cu ajutorul sagetilor directionale, veti tasta o adresa de site in acelasi fel in care o faceam pe batranul Sony PlayStation Portable (PSP). In plus, majoritatea jocurilor Android sunt concepute pentru control tactil, rapid etc.

Dar, cu ajutorul unui mouse si al unei tastaturi va puteti descurca onorabil chiar si in aplicatii de socializare. Nu putem recomanda, insa, device-ul pentru gaming, oricat de mult am vrea. Daca vreti gaming Android, cumparati o tableta. In rest, pentru vizionarea de filme, navigare pe internet pe ecranul mare al televizorului, vizualizare continut media de tip foto stocat in memoria de 4GB (in realitate este mai putin spatiu disponibil pentru utilizator) sau aflat pe un stick USB, Evolio Smart TV box este recomandabil.

Hardware-ul cu care vine device-ul este decent, insa sa nu va asteptati ca totul sa ruleze fara interuperi, iar marea problema pare a fi intarzierea preluarii anumitor comenzi si lagurile in anumite momente in timpul vizionarii unor filme (desigur, acest aspect tine si de calitatea retelei Wifi la care este conectat aparatul).

Ceea ce ne-a deranjat cel mai mult in teste a fost blocarea serviciului SeeNow de cateva ori dupa vizionarea mai multor trailere (1GB RAM ar trebui sa fie de ajuns pentru a evita acest tip de probleme, dar se pare ca nu este...). De cele mai multe ori, unica solutie a fost repornirea (rebootarea) aparatului pentru revenirea la o experienta decenta de utilizare.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tv box android evolio smart tv box review evolio android tv box mini pc android review air mouse android 4 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google