Review Evolio Smart TV Box, (aproape) un mini PC cu Android pe TV-ul din sufragerie

de Radu Eftimie | 5 februarie 2014

Smart TV box-urile sau mini PC-urile cu Android au intrat de ceva vreme si pe piata romaneasca. Atat importatori locali, precum Infotouch sau Evolio, cat si jucatori din alte tari au adus in Romania diferite solutii care transforma un display, fie ca vorbim despre un TV LCD non-smart, un monitor sau chiar un televizor din generatia CRT intr-un smart TV.

Am avut ocazia sa testam Evolio Smart TV box, un device care ruleaza pe ecranul televizorului versiunea completa de Android (in cazul nostru Jelly Bean) si ofera si alte cateva servicii de entertainment.

Practic, Evolio Smart TV Box este un device cu Android 4.2, care se poate conecta prin HDMI sau mufa AV Out la un televizor obisnuit si care se comporta ca un mini PC, odata ce ati conectat la device, prin intermediul celor doua porturi USB 2.0, un mouse si o tastatura. Evolio Smart TV Box vine in pachet si cu o telecomanda care face posibila navigarea prin meniul principal Android, respectiv accesarea diverselor servicii sau jocuri.

Trebuie spus de la inceput ca pachetul pe care l-am testat noi a avut in dotare o telecomanda clasica, din pacate nu tocmai o solutie ideala pentru controlul device-ului.

Insa, avand la dispozitie o telecomanda AirMouse (s-a intamplat sa fie de la concurenta - Allview), utilizarea smartbox-ului Evolio a devenit o adevarata placere.

De precizat este faptul ca si Evolio comercializeaza acum Smart TV Box-ul impreuna cu o telecomanda AirMouse, accesoriu care poate fi achizitionat si separat.

Sa trecem insa peste aceste mici precizari si sa ajungem la descrierea, specificatiile si functiile concrete ale mini PC-ului cu Android.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tv box android evolio smart tv box review evolio android tv box mini pc android review air mouse android 4 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google