Review E-Boda Storm V500s - ce ofera un varf de gama la 850 lei?

de Redactia Hit | 17 februarie 2015
Camere foto:

Ca de obicei, nu judecati un senzor de imagine de pe un smartphone dupa numarul de megapixeli. Spunem asta pentru ca din start nu trebuie sa va asteptati la performante uluitoare de la camera E-Boda Storm V500s. Asta nu inseamna ca fotografiile pe care le veti realiza cu telefonul nu sunt bune. Din contra, camera care doteaza Storm V500s reprezinta un salt foarte mare pentru companie si poate pentru prima data putem vorbi despre un smartphone e-Boda care face cu adevarat fotografii la un nivel care poate multumi utilizatorii de telefoane mobile care obisnuiesc sa "traga" cateva cadre cu telefonul mobil. Camera foto de 14MP a Storm V500s ofera imagini bune in exterior si se descurca foarte bine si atunci cand realizati fotografii in interior, mai ales ca dispune de HDR.

Aplicatia de camera vine cu o multime de setari, precum Zero Shutter display, Voicecapture, Face Detection, Smile Shot, functie HDR, Auto Scene detection, Continuous Shot (pana la 40 de cadre), dar si setari pentru ISO si imbunatatirea imaginii pentru fotografia portret. Pe scurt, aduce pe un smartphone de 850 de lei functiile unui smartphone avansat. Camera filmeaza FullHD.

Camera frontala se descurca si ea foarte bine in lumina naturala.

Iata cateva sample-uri realizate cu camera principala:

(clic pe imagini pentru dimensiune mare)


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review e boda storm v500s pareri e boda storm v500s specificatii e boda storm v500s cel mai bun telefon e boda
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google