Review E-Boda Storm V500s - ce ofera un varf de gama la 850 lei?

de Redactia Hit | 17 februarie 2015
Constructie si design:

E-Boda Storm V500s are o carcasa realizata aproape integral din metal, iar acest lucru se va constata in greutatea destul de ridicata a terminalului - 165 grame (dar nu deranjanta, dupa cum veti vedea).

Per general device-ul arata foarte bine, dar inainte de a-l lauda, trebuie sa punctam anumite detalii care ne-au dezamagit un pic. Ne referim la anumite imbinari mai putin fericite ale carcasei, dar care nu pot fi observate decat daca te uiti cu atentie la device (asta este job-ul nostru...)

(Clic pe imagini pentur dimensiune mare)

De asemenea, avem de facut o observatie si in cazul setarului pentru micro SIM-uri care nu intra complet in locasul dedicat si agata atunci cand treci degetul pe latura unde se afla acesta. Pe de alta parte, nu putem omite faptul ca exista posibilitatea ca doar unitatea de test primita de noi sa aiba acest neajuns, cu alte cuvinte problema sa fie una izolata.

Un alt element care nu ne-a prea placut la e-Boda V500s (probabiil mai putin important) este folia de protectia a ecranului (si speram ca oamenii companiei sa citeaca aceste randuri pentru ca poate fac ceva in acest sens - nu de alta, dar modificarea nu costa o avere si este pacat de ce se afla sub folie...) Intelegem ca in lipsa unui display protejat cu o solutie tehnologica avansata s-a apelat la aplicarea unei folii, insa aceasta este de calitate mult prea scazuta, se zgarie extrem de usor si face display-ul sa arate pur si simplu urat. Este pacat, pentru ca afecteaza calitatea, de altfel foarte buna, a ecranului in sine. Prin urmare, o solutie mai buna de protectie pentru ecran era recomandata. De fapt, am putea spune ca se impunea!

Desigur, veti putea apela la o folie alternativa pentru ecran. Am terminat cu criticile de design, asa ca acum sa trecem si la cateva laude pe care E-Boda Storm V500s le merita fata indoiala.

Per general, design-ul este foarte reusit, terminalul este elegant si foarte subtire si se simte confortabil in mana. Un element placut de design este bezel-ul subtire, cromat, care incadreaza ecranul telefonului, acelasi element estetic regasindu-se si la lentila camerei foto principale.

Fata Storm V500s gazduieste trei taste capacitive la baza display-ului (meniu/Home/Back).

In partea superioara gasim difuzorul pentru apeluri, senzorul de proximitate, un LED pentru notificari (inclusiv de avertizare pentru baterie descarcata) si camera frontala de 5MP, dedicata, desigur, pasionatilor de selfie-uri.

Pe partea dreapta a telefonului gasim doar sertarul unde se introduc micro SIM-urile.

Pe partea stanga se afla butonul de Power/StandBy si butoanele de volum.

Baza aparatului gazduieste mufa microUSB (pentru incarcare si conectare la PC) si microfonul.

In partea superioara nu gasim decat mufa audio standard de 3,5mm.

Spatele Storm V500s gazdduieste camera foto principala de 14MP langa care vedem blitul LED, plus un al doilea microfon (pentru inregistrarea sunetului in timpul filmarii. Ceva mai jos, pe spate, gasim logo-ul E-Boda, iar in partea inferioara o grila ce acopera difuzorul principal al smartphone-ului.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review e boda storm v500s pareri e boda storm v500s specificatii e boda storm v500s cel mai bun telefon e boda
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google