Review Blackberry Passport - comunicator prin excelenta (VIDEO)

de Redactia Hit | 15 ianuarie 2015
Tastatura si productivitate

Modul text predictiv te cucereste dupa zece minute de utilizare si te face sa ramai fidel unei astfel de solutii daca esti dependent de mail, sms si, de ce nu, retele de socializare. Smartphone-ul invata in timp cuvintele pe care le folosesti cel mai des atunci cand scrii un text si face sugestii atat de bune incat la un moment dat te pomenesti ca anticipeaza aproape toata fraza pe care vrei sa o compui (evident, cuvant cu cuvant). Pentru ca tastatura este si sensibila la atingere, alegerea cuvantului corect sugerat de telefon in timpul compunerii unui text se face printr-un simplu slide in sus in dreptul termenului ales, ca si cum l-ati arunca pe ecran. In plus, tastatura functioneaza ca touchpad si pentru derularea paginilor de internet sau pentru derularea meniurilor din anumite aplicatii, precum Blackberry World. Dar, revenind la scris texte, cel mai bine este vedeti singuri, in clipul urmator, cum stau lucrurile cu input-ul pe Blackberry Passport:

Daca initial am fost deranjati de faptul ca noul tip de tastatura fizica implementata pe Passport este doar pe 3 randuri si Blackberry a eliminat tastele numerice si simbolurile, dupa utilizarea device-ului am descoperit ca solutia gasita de companie, plasarea unui rand pe touchscreen, nu este deloc rea. Simbolurile si cifrele apar pe touchscreen in continuarea tastaturii daca se face un gest swipe de sus in jos pe keyboard-ul fizic. Repetarea gestului face trecerea de la simboluri la numere etc.

Editarea de documente se face prin DocsToGo - Word, Excell PowerPoint. De asemnea din Amazon Store se poate descarca gratuit suita office WPS, una dintre cele mai reusite pentru Android, si pe care si testat-o.

Exista si un manager de fisiere destul de simplu dar foarte eficient, dar puteti instala si altele din magazinele disponibile.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Blackberry Passport teste blackberry passport review hit ro blackberry blackberry 10 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google