Review Blackberry Passport - comunicator prin excelenta (VIDEO)

de Redactia Hit | 15 ianuarie 2015
Ce aduce nou Blackberry OS 10.3?

  • Amazon AppStore - mai multe aplicatii (daca va configurati un cont Amazon AppStore). Aparitia magazinului Amazon in oferta Blackberry este extrem de bine venita. Mareste considerabil numarul si varietatea de aplicatii si jocuri pentru userii de BB. Unele aplicatii, insa, nu sunt optimizate, dupa cum va puteti imagina, pentru aspectul patrat al eranului Passport, respectiv pentru rezolutia atipica de 1440x1440p. Insa jocurile optimizate, (Angry Birds sau Asphalt8, de exemplu) sunt la fel de placut de jucat pe BB Passport ca si pe orice alt device rival cu Android.

  • Blackberry Blend - pentru sincronizarea contentului multidevice - inlocuieste, practic, functia Bridge pe care utilizatorii de Blackberry Playbook o cunosc.

  • BlackBerry Assistant este asistentul inteligent al Blackberry. Permite controlarea vocala a terminalului, implicit dictarea si trimiterea de email-uri sau sms-uri, permite initierea de apeluri cu ajutorul vocii si este un pas bun pentru companie, desi mai sunt multe lucruri de pus la punct. Unul ar fi imbunatatirea interpretarii comenzilor. Totodata trebuie sa stiti ca BB Assistant nu are (inca) suport pentru limba romana, asa ca va trebui sa va descurcati doar in engleza (sau alte cateva limbi suportate de software).

  • BlackBerry HUB imbunatatit - permite acum mai multe operatiuni in interiorul functiei - raspuns rapid pentru BBM si SMS, transferul conversatiilor  - mail si voice - adica puteti apela destinatarul emailului sau ii puteti trimite un sms fara sa intrati in aplicatia dedicata. Posibilitatea de stergere si editare a emailurilor direct din HUB.
  • Software-ul pentru camera a fost si el upgradat - camera poate recomanda automat modurile optime de fotografiere, a fost introdusa functia panorama, iar in timpul filmarilor se pot realiza si instantanee foto.

  • Blackberry Balance este una dintre cele mai importante functii pentru utilizatorii care vor sa foloseasca device-ul atat pentru serviciu, cat si personal, fara sa combine sub nicio forma informatiile. Profilul Work al Blackberry Balance va fi administrat de catre compania la care lucrati, in timp ce profilul Personal va ramane sub control total. Implemetarea acestei solutii (stim, nu este singulara) era necesara pe orice smartphone Blackberry.

Ecosistem si aplicatii

Utilizatorii Passport gasesc o serie de aplicatii preinstalate pe device (cele mai importante nu lipsesc!). Vedeti imaginea de mai jos pentru exemplificare:

De asemenea, au la dispozitie propriul ecosistem de aplicatii ce pot fi descarcate din BB World, dar si cateva pachete Android ce pot fi obtinute, asa cum spuneam mai sus, prin Amazon AppStore. In acelasi timp, exista posibilitatea sa instalati aplicatii separat, de pe internet sau prin transfer de pe PC, cu precizarea ca, in cazul acestora, trebuie sa aveti bifata mereu optiunea care verifica aplicatiile, pentru evitarea problemelor. Pe scurt, un utilizator de BB Passport nu mai resimte acea lipsa acuta de aplicatii, care se manifesta pe modelele mai vechi ale companiei. Vestea buna este ca Blackberry OS 10.3 va ajunge in curand si pe alte device-uri compatibile (Z10, Q10, Z30 etc.).


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Blackberry Passport teste blackberry passport review hit ro blackberry blackberry 10 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google