Review Blackberry Passport - comunicator prin excelenta (VIDEO)

de Redactia Hit | 15 ianuarie 2015
Pret si concluzii:

Pretul Blackberry Passport este de 2969 de lei

Blackberry Passport este conceput pentru productivitate (evitam sa spunem ca este destinat aproape exclusiv utilizatorilor business, pentru ca lucrurile nu mai stau chiar asa).

Eliminarea obligativitatii unui abonament dedicat Blackberry odata cu lansarea Blackberry 10, face din orice dispozitiv de ultima generatie de la canadieni unul tentant. Cel putin pentru noi, a fost o reala placere sa folosim Passportul ca device principal ce a inlocuit un phablet cu Android. Nu am simtit nici macar o clipa ca facem un downgrade, din contra, combinatia touchscreen si tastatura senzitiva ne-a ajutat sa castigam timp si sa ne acomodam rapid cu sistemul de operare.

Smartphone-ul se misca excelent in orice task, nu exista timpi morti, camera este mai mult decat decenta, spatiul de stocare este generos, iar display-ul cu o densitate a pixelilor de peste 450ppi este vizibil chiar si in lumina naturala. Constructia solida a BB Passport primeste inca o bila alba de la noi, la fel si autonomia mare de lucru oferita.

Blackberry Passport este un smartphone de la care asteptam multe inainte de testarea propriu-zisa si putem afirma ca ne-a depasit aceste asteptari. In ciuda design-ului atipic, care place sau nu place, nu putem decat sa recomandam Blackberry Passport fara niciun fel de rezerva acelor utilizatori care pun accent pe functiile de productivitate, pe nevoia de a realiza task-uri rapid si pe autonomie mare.

Multumim CEL.ro pentru unitatea de test Blackberry Passport!


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Blackberry Passport teste blackberry passport review hit ro blackberry blackberry 10 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google