Lenovo Yoga 3 Pro Review

de Redactia Hit | 23 martie 2015
Autonomie:

Am efectuat un test standard de autonomie video playback. Am rulat de pe YouTube cateva filme si clipuri Full HD, cu luminozitatea setata la maximum si sunet la fel. Am obtinut aproape patru ore de playback in aceste conditii, pana la avertismentul de baterie la 20% si "invitatia" de trecere în modul ultra Power saving mode. La nivelul de 20% baterie am mai obtinut 45 de minute de utilizare.

In cazul utilizarii normale, cu luminozitate la 50% si activitati de tip browsing, editare documente rularea diferitelor programe optimizate touchscreen, autonomia ajunge pana la 7 ore. De precizat este ca incarcarea bateriei ia cam doua ore si 30 de minute.

Nu mai trebuie spus ca, in timp ce procesorul se descurca de minune la conservarea bateriei, ecranul devine cel mai mare mancator de energie, mai ales daca luminozitatea este setata la peste 75%.

Pret:

Lenovo Yoga 3 Pro a fost probabil cel mai interesant ultrabook lansat anul trecut (in a doua parte a lui 2014) si, surprinzator sau nu, ramane unul dintre cele mai frumoase si mai ofertante ultrabook-uri si acum.

Pretul Lenovo Yoga 3 Pro a scazut de la debutul comercial. Acum, portabilul poate fi achizitionat la pretul de 5199 lei de pe CEL.ro


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo yoga 3 pro review pret lenovo yoga 3 pro teste lenovo yoga 3 pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google