Lenovo Yoga 3 Pro Review

de Redactia Hit | 23 martie 2015
Display, tastatura si moduri de lucru

Display de calitate

Exista o intreaga dezbatere pe tema folosirii unei rezolutii de 3200 x 1800p pe un ecran de 13,3 inch. E prea mult? Pentru anumite aplicatii neoptimizate, da. Dar, Lenovo a venit cu o solutie proprie: Harmony. Aplicatia ofera o serie de sugestii de lucru pentru modurile diferite in care este folosit device-ul si optimizeaza experienta de lucru automat. De exemplu, un Notepad deschis in modul windowed, nu va fi afisat, asa cum va asteptat, probabil, prea mic pentru a lucra cu el, ci va fi adaptat automat pentru o experienta naturala.

Luminozitatea ecranului este foarte buna  - in majoritatea timpului de testare am folosit display-ul la luminozitate 75%. Desigur, ecranul este IPS, iar tehnologia multitouch este in 10 puncte.

Reducerea totala a luminozitatii poate parea ca aduce ecranul la o diminuare mult prea mare a vizibilitatii, insa daca lucrati pe intuneric (sau intr-o sala unde se face o prezentare ce necesita inchiderea luminilor), atunci diminuarea la Zero a intensitatii luminoase este setarea ideala de lucru, mai ales ca tastatura este si ea iluminata.

Tastatura luminata + touchpad bine calibrat

Acomodarea cu touchpad-ul (sau clickpad, cum il numeste Lenovo) si tastatura este foarte rapida.

In ciuda grosimii generale reduse a device-ului, cursa tastelor este rezonabila pentru o scriere comoda. In medii intunecoase, iluminarea tastelor este extrem de utila.

Moduri de lucru

Ca si generatia anterioara, Lenovo Yoga 3 Pro ofera patru moduri de lucru: Laptop, Stand, Tent si Tableta. In modurile tableta, stand si tent, tastatura hibridului se dezactiveaza automat, touchscreen-ul preluand in totalitate functia de interactiune cu utilizatorul.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo yoga 3 pro review pret lenovo yoga 3 pro teste lenovo yoga 3 pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google