Lenovo Yoga 3 Pro Review

de Redactia Hit | 23 martie 2015

Lenovo Yoga 3 Pro a ajuns in Romania in toamna anului trecut si reprezinta inca unul dintre cele mai bune ultrabook-uri ale momentului. Yoga 3 Pro se remarca prin design-ul foarte reusit si inedit, prin calitatea materialelor folosite, a ecranului cu rezolutie de 3200 x 1800p si, bineinteles, prin hardware-ul folosit. Spre deosebire de generatia anterioara, care oferea si ea cele patru moduri de utilizare, respectiv o solutie complet hibrida si flexibila de lucru, Yoga 3 Pro aduce o serie de imbunatatiri de design, de la restpad si touchpad, si pana la balamaua inspirata din design-ul bratarilor metalice de ceas. Unitatea de test a ajuns in redactia HIT.ro prin intermediul CEL.RO.

Design, materiale, constructie

Design-ul Lenovo Yoga 3 Pro este unul dintre cele mai frumoase de pe piata, avand ca elemente centrale estetice balamaua, fabricata pe principiul bratarilor metalice de ceas si preluand implicit aspectul acestora, dar si aluminiul care imbraca total carcasa.

In plus, se remarca materialul bazei laptopului, un cauciuc mat cu un model cu striatii care ofera un aspect inedit, dar si caracteristici functionale, palm-rest-ul fiind si el din acelasi material.

VIDEO: cum este realizata balamaua Yoga 3 Pro

Grosimea totala a device-ului (cu clapeta inchisa) este de doar 12,8 mm, ceea ce subliniaza si mai mult design-ul extrem de rafinat.

Pe latura dreapta avem butonul de Power, butonul pentru standby in modul tableta, butoanele de volum, jack-ul audio si mufa USB 3.0.

Pe latura stanga gasim gasim mufa de incarcare cu functie USB 2.0, inca un USB 3.0, iesirea micro HDMI si cititorul de carduri SD.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo yoga 3 pro review pret lenovo yoga 3 pro teste lenovo yoga 3 pro
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google