LG G4 review: un pas inainte si unul ...pe loc

de Radu Eftimie | 1 iulie 2015
Pret si concluzii:

Recunoastem ca LG G4 nu ne-a impresionat imediat ce l-am scos din cutie, insa pe parcursul utilizarii si testarii ne-am schimbat opinia in bine, cu fiecare zi in care terminalul ne-a insotit ca telefon principal. Este un aparat destul de robust, chiar daca plasticul domina carcasa, hardware-ul este mai mult decat satisfacator, iar noua interfata a LG, UX 4.0 este placuta si bine optimizata (cu exceptiile pe care le-am mentionat mai sus). Camera foto este, insa, principalul motiv pentru care am cumpara LG G4. Pe langa calitatea excelenta a fotografiilor, aplicatia de management a camerei foto si multitudinea de optiuni de fotografiere pot cantari mult in favoarea deciziei de cumparare a LG G4. De asemenea, nici design-ul aparatului nu este unul pe care sa nu-l remarci.

Pe de alta parte, trebuie sa punctam ca, desi se afla la acelasi pret cu smartphone-urile concurentei, LG G4 nu ofera tot pachetul de dotari, devenit aproape standard in industrie la acest nivel de cost. G4 nu beneficiaza de scanner de amprenta, incarcare Wireless si nici incarcare rapida (iar asta se traduce printr-un timp de peste o ora si jumatate de conectare la priza pentru ca bateria sa ajunga la 100% din capacitate). Probabil ca veti spune ca aceste optiuni sunt mofturi, insa in momentul in care le poti avea daca optezi pentru un smartphone concurent, la acelasi pret, parca se transforma in argumente nu tocmai in favoarea G4. Dincolo de aceste aspecte ar fi totusi de spus ca varful de gama al LG are si atuuri in fata concurentei: expansiunea memoriei cu ajutorul cardurilor MicroSD si posibilitatea de a inlocui bateria sunt doua caracteristici pe care nu le gasim pe Galaxy S6, de exemplu.

Daca acestea doua detalii, alaturi de capabilitatile de necontestat ale camerei foto, design-ul inedit si ecranul performant, se afla pe lista voastra de cerinte, atunci LG G4 poate fi ceea ce cautati.

Pretul LG G4 este de 2899 de lei la CEL.ro, la acelasi nivel de pret cu Samsung Galaxy S6.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: LG G4 review test LG G4 pret LG G4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google