LG G4 review: un pas inainte si unul ...pe loc

de Radu Eftimie | 1 iulie 2015
Foto - video

Cea mai solida caracteristica a LG G4 este, fara indoiala, departamentul foto / video, care se achita de sarcini exemplar. Atat camera principala de 16MP cat si cea frontala de 8MP realizeaza fotografii excelente.  Interfata software-ului de camera este bine conceputa si ofera foarte multe posibilitati de control. Puteti alege intre trei tipuri de ecran de control pentru camera foto principala: Simplu, De baza si Manual.

In interfata "Simplu", camera se ocupa singura de setari iar userul nu trebuie decat sa atinga ecranul pentru realizarea fotografiei:

In modul "De baza" aveti la dispozitie mai multe optiuni de setari, implicit atingerea ecranului pentru schimbarea focalizarii, puteti activa sau dezactiva blitul camerei foto, puteti alege scena de fotografiere si puteti accesa setarile avansate:

Cel mai complet mod de fotografiere este cel "Manual", prin care dobanditi acces la mai toate setarile importante, de la ISO, timp de expunere, balans pe alb si pana la diafragma:

Pe scurt, aproape ca obtineti control total asupra calitatii fotografiei pe care urmeaza sa o faceti. Puteti alege inclusiv sa faceti capturi in format RAW. Plaja ISO merge de la 100 la 2700. In mod cert, insa, cel mai mult veti utiliza modul de baza, facil, rapid si care permite luarea de instantanee fara batai de cap, atunci cand nu vreti sa pierdeti un subiect interesant.

Iata cateva sample-uri cu LG G4:

(Clic pe imagini pentru dimensiune mare)

In cazul filmarii puteti alege intre AF automat sau preluarea controlului asupra focalizarii (tot prin atingerea ecranului). Camera filmeaza HD, FullHD si, bineinteles, UHD. Inregistrarile sunt de calitate foarte buna, cu precizarea ca uneori AF-ul se face mai greu decat ai dori.

Pe parte e telefonie nu sunt prea multe de spus. Nu am intampinat caderi de semnal si nici intreruperi in timpul convorbirilor, iar calitatea apelurilor este, cu siguranta, foarte buna.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: LG G4 review test LG G4 pret LG G4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google