LG G4 review: un pas inainte si unul ...pe loc

de Radu Eftimie | 1 iulie 2015
Software si noul LG UX 4.0:

Avem Android 5.1 Lollipop cu Interfata proprietara LG, LG UX 4.0, care practic debuteaza pe noul flagship al companiei.

Interfata UX 4.0 ofera, pe langa ecranele de baza, si un ecran special Smart Bulletin, ce permite accesul direct la LG Health, Muzica, Calendar, Smart Settings, Galerie multimedia, QuickRemote etc.

Interfata are multe elemente grafice imprumutate de la Material Design-ul Google, iar asta nu este deloc rau. Arata curat si se misca aproape fara lag. Spunem aproape, pentru ca ne-a surprins oarecum ca in momentul in care aplicatiile si-au facut update la versiuni mai noi in background, am intampinat unele poticniri ale interfetei. Nu stim in ce masura este vina LG sau cea a sistemului de operare Android (tindem spre a doua varianta). Dar vorbim despre un flagship destul de scump si nu putem omite aceste detalii.

Pe un ecran de 5,5 inch, implementarea Dual Window este mai mult decat binevenita si permite lucrul simultan in doua ferestre, cu doua aplicatii diferite (de exemplu Browser si Documente):

De ajutor este si functia split keyboard:

Smart Settings ofera o serie de optiuni legate de notificari, activarea sau dezactivarea WiFi sau Bluetooth, bazate pe locatia utilizatorului. De exemplu, puteti opta pentru activarea automata a Bluetooth-ului si WiFi-ului pentru momentul in care ajungeti acasa (functia de localizare trebuie sa fie activa).


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: LG G4 review test LG G4 pret LG G4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google