InfoTouch iTab Raptor 10 - Un pradator bun de luat acasa - REVIEW HIT.ro

de Redactia Hit | 25 noiembrie 2013

Software si experienta de lucru

Inca de la prima interactiune cu Raptor 10 am fost placut impresionati de fluenta si rapiditatea cu care se se misca sistemul de operare, atat in meniuri cat si in diferitele aplicatii pe care le-am rulat. Este, probabil, prima tableta sub brand romanesc ce nu necesita schimbarea launcher-ului pentru a rula fara sacadari.

InfoTouch a facut o miscare inteligenta prin pastrarea versiunii curate de Android 4.2.2, iar puterea hardware este mai mult decat suficienta pentru a oferi o experienta foarte buna.

Experienta de browsing este foarte buna chiar si cu navigatorul implicit. Nu am intampinat probleme de afisare a site-urilor si nici de incarcare (evident, calitatea navigarii pe internet depinde si de calitatea conexiunii Wifi).

Clipurile HD se vad foarte bine, culorile redate de display sunt excelente.

In jocuri solicitante (Real Racing 3, de exemplu), tableta se incalzeste insa in limite absolut normale. Cateva lag-uri in meniul jocului, nu si in jocul propriu-zis. Experienta de gaming este mai mult decat decenta.

Difuzorul iTab Raptor s-ar putea sa va dezamageasca, insa nu prin calitatea sunetului, care este buna, ci prin volumul redus. Folosita cu casti, iTab Raptor ofera o experienta audio foarte buna.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: infotouch iTab Raptor 10 review iTab Raptor 10 teste autonomie iTab Raptor 10 specificatii iTab Raptor 10 iTab Raptor 10 pareri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google