InfoTouch iTab Raptor 10 - Un pradator bun de luat acasa - REVIEW HIT.ro

de Redactia Hit | 25 noiembrie 2013

Autonomie:

Tot la capitolul puncte forte pe parte de hardware adaugam si acumulatorul tabletei pe care il declaram campion cu acte in regula.

iTab Raptor 10 ascunde sub carasa de 9,9mm doi acumulatori de cate 3600mAh, (7200mAh in total) ofera exact ceea ce promite InfoTouch, adica opt ore de navigare pe internet cu luminozitatea setata pe automat. Senzorul care modifica luminozitatea ecranului functioneaza destul de prompt, respectiv percepe usor schimbarea intensitatii luminoase a mediului in care te afli.

Cateva ore de navigare pe internet, vizionarea unui film HD si a catorva clipuri pe YouTube, o ora si jumatate de gaming (Real Racing 3), doua ore de lucru intr-o aplicatie Office, rularea testelor benchmark) au consumat 40% din baterie.

Cu tot cu standby, tableta s-a inchis dupa mai bine de doua zile!

Este, fara indoiala, prima tableta adusa de o companie autohtona ce ofera o asemenea performanta. Inca o (mare) bila alba.

Acumulatorul se incarca prin alimentatorul dedicat in aproximativ 4,5 ore.

CUMPARA LA SUPER OFERTA Itab RAPTOR 10 DE PE The HIT Shop!

Camera foto

iTab Raptop 10 are o camera principala de 2MP de la care nu trebuie sa aveti pretentii, chiar daca este dotata cu un blit LED.

Raportandu-ne insa la celelalte caracteristici ale device-ului si la pretul foarte bun, puteti sari peste acest aspect (oarecum neglijabil pentru o tableta, mai ales pentru una care costa o mie de lei).

Conectivitate (aproape) completa

Tableta ofera toata gama de conectivitate, cu precizarea ca daca vreti sa folositi o conexiune 3G aveti nevoie de un dongle USB. Cu alte cuvinte, tableta nu are slot dedicat pentru SIM, dar ofera suport (adaptorul OTG este inclus in pachet) pentru acesta facilitate.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: infotouch iTab Raptor 10 review iTab Raptor 10 teste autonomie iTab Raptor 10 specificatii iTab Raptor 10 iTab Raptor 10 pareri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google