InfoTouch iTab Raptor 10 - Un pradator bun de luat acasa - REVIEW HIT.ro

de Redactia Hit | 25 noiembrie 2013

Design si constructie

iTab Raptor este o tableta care se inscrie in design-ul obisnuit deja al device-urilor cu display de 10.1 inci (aspect 16:9).

Ecranul de 10.1 inci este incadrat de o rama neagra pe care nu gasim altceva decat camera frontala.

Bezelul care acopera muchiile tabletei este din metal (o bila alba din partea noastra).

Toate butoane fizice, sloturile si mufele au fost integrate in laterala stanga a device-ului dupa cum urmeaza: buton Power/ standby, butoane de volum, microfon, jack audio 3,5 mm, mini HDMI, slod card microSD, mufa microUSB si conector proprietar pentru incarcator.

Trebuie precizat faptul ca tableta nu se incarca prin mufa micro USB (motivul este capacitatea mare a bateriei).

Spatele tabletei, care este dintr-un plastic alb de buna calitate, gazduieste camera foto de 2MP alaturi de blit-ul LED. De asemenea, pe spate veti mai gasi si logo-ul Raptop, care noua ni se pare un pic cam prea mare, chiar daca vrea sa sublinieze puterea tabletei. Am fi preferat ca InfoTouch sa aleaga un branding ceva mai discret si poate mai conservator. Dar, probabil este doar o chestiune de gust si s-ar putea ca alegerea InfoTouch sa fie pe placul multor utilizatori.

Ca dimensiuni, iTab Raptor 10 se incadreaza in segmentul din care face parte: 260x169x9,9 mm. Greutatea tabletei este de 680 de grame, cu alte cuvinte nu vorbim despre un device tocmai usor, insa veti vedea in cele ce urmeaza ca acest aspect poate fi trecut cu vederea datorita bateriei ce ofera o autonomie probabil unica printre tabletele sub brand romanesc.

Pe de alta parte, design-ul general al tabletei este cat se poate de conservator (mai putin carcasa spate despre care am vorbim inainte), iar acest lucru ne place. Atunci cand folosesti device-ul ai impresia de robustete, iar acest lucru este dat de calitatea foarte buna a constructiei, device-ul fiind foarte bine inchegat. Pe scurt, carcasa pare foarte solida. Din nou, Raptor-ul are o bila alba de la noi.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: infotouch iTab Raptor 10 review iTab Raptor 10 teste autonomie iTab Raptor 10 specificatii iTab Raptor 10 iTab Raptor 10 pareri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google