InfoTouch iTab Raptor 10 - Un pradator bun de luat acasa - REVIEW HIT.ro

de Redactia Hit | 25 noiembrie 2013

InfoTouch este o companie specializata in tehnologie touchscreen, iar pana de curand produsele sale s-au orientat mai mult spre segmentul business decat spre end-useri. Compania a intrat relativ recent si pe piata tabletelor PC dedicate publicului larg, iar acum a adus sub brand propriu un produs care ofera cateva avantaje clare fata de alte device-uri din aceeasi categorie de pret - o mie de lei. iTab Raptor 10 a fost prezentata, in cadrul unui eveniment despre care am scris si noi, drept cea mai puternica tableta comercializata sub brand local. Nu este prima data cand auzim de "cea mai" ...tableta, asa ca recunoastem ca am fost cat se poate de circumspecti cu produsul. In review-ul pe care l-am realizat veti vedea daca tableta merita cu adevarat titlul de cea mai puternica aflata sub brand romanesc.

CUMPARA LA SUPER OFERTA Itab RAPTOR 10 DE PE The HIT Shop!

Ambalaj - De obicei, sarim rapid peste acest "capitol" din simplul motiv ca o cutie de produs ajunge aproape intotdeauna la gunoi dupa ce utilizatorul face unboxing-ul. De aceasta data ne oprim asupra subiectului pentru ca am remarcat ca pe cutia iTab Raptor, fotografia principala prezinta ...o alta tableta.

(Pozitionarea butoanelor si a camerei foto nu corespunde)

Desigur, pe cutie scrie clar ca "imaginile prezentate sunt cu titlu informativ". Ar fi fost insa de preferat ca InfoTouch sa puna pe ambalaj un colaj care sa contina chiar Raptop-ul. Nu de alta, dar este un device al carui design general este atragator.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: infotouch iTab Raptor 10 review iTab Raptor 10 teste autonomie iTab Raptor 10 specificatii iTab Raptor 10 iTab Raptor 10 pareri
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google