Goclever Orion 785 Review

de Redactia Hit | 17 aprilie 2014
Software si Autonomie

Goclever Orion 785 vine cu Android 4.2, iar producatorul a decis sa nu adauge prea multe aplicatii proprii. Astfel, veti beneficia de o interfata curata de la bun inceput si veti putea decide singuri ce instalati din Google Play.

Singurele aplicatii instalate de Goclever in plus fata de ceea ce ofera Android 4.2 sunt playerul 4k, Skype, Legimi, Cool Reader, ES Task Manager si Kingsoft Office

Cea mai mare dezamagire este, din pacate, bateria tabletei. Pe partea de autonomie ne-am fi dorit ca device-ul sa ofere mult mai mult decat poate chiar daca asta ar fi insemnat ca Orion 785 sa fie mai scumpa.

Am testat tableta ruland un clip fullHD (in mod repetat), luminozitatea la jumatate si sunet la volum maxim, iar device-ul a functionat 3 ore si 20 de minute, pana la nivelul de baterie de 10%.

La o utilizare cu WiFi activat, browsing si rulare de jocuri autonomia nu trece de 2,5 ore.

Ce ne-a placut

  • Constructie ingrijita, finisaj placut
  • Display luminos cu tehnologie IPS
  • Compania nu a intervenit asupra software-ului si nu exista bloatware
  • Performante bune in gaming si multitasking
  • Pret accesibil raportat la specificatii si performante

Ce nu ne-a placut

Bateria de 3800 mAh ofera o autonomie destul de mica, cel putin pentru standardele actuale.

Concluzie:

Goclever Orion 785 este o tableta sub 500 de lei, dar care surprinde in mod placut. Are un design care nu poate da gres (din pacate nu iese din multimea de tablete cu Android care au preluat design-ul iPad mini), este atent construita, este usoara si beneficiaza de o buna optimizare software - hardware, spre deosebire de alte device-uri la preturi similare. Orion 785 nu este o tableta pentru cei care cauta autonomie de lucru mare, dar in rest nu prea sunt lucruri pe care sa i le poti reprosa.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: goclever Orion 785 Review tableta 8 inch goclever recomandari tableta 8 inch tableta orion 785 test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google