Epson EH-TW7200 review - proiector de top pentru utilizatorii cu pretentii

de Radu Eftimie | 1 august 2014
Meniu, functii si imagine

Proiectorul Epson EH-TW7200 vine la pachet cu o telecomanda cu butoane iluminate si cu functii complete. Nu le vom enumera pe toate aici, dar le puteti vedea in imagini.

Meniul proiectorului este la fel de complet si va permite sa reglati imaginea dupa propriul gust.

Meniul cuprinde multe setari pe care le regasiti pe televizoarele de ultima generatie. Aveti acces la stabilirea modului de culoare, luminozitate, contrast, stralucire, temperatura de culoare si Skin tone.

O alta functie este Auto Iris, una dintre cele mai utile ale EH-TW7200 si care regleaza in mod automat puterea lampii in functie de luminozitatea continutului proiectat. Acest lucru se intampla in timp real si contribuie la naturaletea imaginilor vizualizate si la eliminarea diferentelor de intensitate a nuantelor de negru care apar in cazul altor tehnologii.

Tot in meniul principal veti gasi si setarile "Signal" pentru semnalul de intrare, dar si Settings, care ofera reglarea keystone-ului, a tipului de proiectie etc.

In meniul info veti gasi, desigur, informatii diverse, de la durata de utilizare a lampii (va sugeram sa nu resetati proiectorul la setarile din fabrica decat daca este absolut necesar pentru a nu pierde aceste date), la semnal de intrare detectat, rezolutie, format 3D, adancime de culoare etc.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Epson EH TW7200 review proiector epson 3lcd test Epson EH TW7200
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google