Epson EH-TW7200 review - proiector de top pentru utilizatorii cu pretentii

de Radu Eftimie | 1 august 2014
Design

Epson EH-TW7200 este un proiector cu dimensiuni mari si o greutate de 8,4Kg. Este pretabil, atat ca dimensiuni, cat mai ales ca specificatii, locuintelor ce pot oferi suprafete generoase de proiectie. Daca dati 7000 de lei pe el ca sa il folositi intr-o garsoniera, nu renteaza (nu ca imaginea nu ar fi impecabila). Desigur, el poate fi utilizat fara probleme si in sali de conferinte, pentru prezentari pretentioase, si chiar si in cinematografe de mici dimensiuni.

Aparatul vine intr-o singura versiune de finisaj, alb.

Pe partea frontala vom gasi obiectivul de mari dimensiuni (cu distanta focala 2,5 mm - 47,2 mm si F 2,3 - 3,6 pentru lentila de proiectie), centrat si incadrat de doua grile.

Obiectivul este dotat cu un capac de protectie care gliseaza automat pentru a proteja obiectivul in momentul in care opriti proiectorul.

Grila din partea stanga a aparatului asigura evacuarea aerului.

Grila din dreapta acopera filtrele de aer care folosesc absorbtiei de aer pentru racirea lampii.

Retineti faptul ca filtrele trebuie inlocuite periodic pentru asigurarea unei raciri eficiente si pentru prelungirea duratei de viata a aparatului.

Latura stanga a Epson EH-TW7200 gazduieste, ascunsa sub un capac de protectie prins in suruburi (la care va recomandam sa nu umblati), lampa de proiectie. Vedeti in imaginile de urmatoare.

Pe latura dreapta a Epson EH-TW7200 veti gasi, sub un capac ce gliseaza, cateva butoane fizice pentru controlul aparatului in cazul in care nu aveti la dispozitie telecomanda cu functii complexe, care este inclusa in pachet.

Partea din spate a proiectorului gazduieste intreaga gama de conectivitate a aparatului: 2 x HDMI, mufe pentru cabluri Component, intrare VGA pentru PC-uri, si mufa RS-232C pentru automatizari sau sisteme de case inteligente. De asemenea, proiectorul ofera Trigger Out si Keystone Lock.

Un detaliu foarte important pentru utilizatorii care doresc sa fixeze Epson EH-TW7200 pe tavan: aparatul dispune pe partea inferioara de un sistem de prindere universal.

Tot pe "burta" proiectorului veti gasi picioarele frontale reglabile pentru schimbarea unghiului de amplasare pe o suprafata orizontala.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Epson EH TW7200 review proiector epson 3lcd test Epson EH TW7200
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google